Angeland | Book a whole homeAngeland | Book a whole home

By signing up, I agree to Angeland'sTerms of Service, Privacy Policy, Guest Refund Policy, and Host Guarantee Terms

Είστε ήδη μέλος?

Angeland | Book a whole homeAngeland | Book a whole home

Δεν έχετε λογαριασμό?

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ANGELAND.EU

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ANGELAND.EU

 

ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΡΗΣΗΣ

Η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ANGELAND ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΑ – ΜΕΣΙΤΙΚΟ» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πίνδου αρ. 47Β, Ν. Φιλαδέλφεια, νομίμως εκπροσωπούμενη, (εφεξής και χάριν συντομίας η «επιχείρηση») δικαιούχος του διαδικτυακού τόπου με domain name «www.angeland.eu» (εφεξής και χάριν συντομίας  η «ιστοσελίδα») προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους κάτωθι αναλυτικά περιγραφόμενους όρους χρήσης, τους οποίους ο εκάστοτε επισκέπτης/χρήστης των σελίδων της ιστοσελίδας παρακαλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε επίσκεψη/χρήση των σελίδων και υπηρεσιών αυτής, μόνον εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.

Σε περίπτωση διαφωνίας ο χρήστης παρακαλείται να μην προβεί σε χρήση της ιστοσελίδας, αλλά όπως γνωστοποιήσει στην επιχείρηση τις όποιες παρατηρήσεις του προκειμένου να ληφθούν υπόψη, πάντοτε εντός των ορίων του δυνατού, της καλής πίστης και των οικείων συναλλακτικών ηθών.

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας αποδέχεται τους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην παρούσα ιστοσελίδα. Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης της ιστοσελίδας, ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη/χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

Η ιστοσελίδα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι επιθυμούν να μισθώσουν το ακίνητό τους, σε μισθωτές ακινήτων για τα οποία υπάρχει ρητή πρόβλεψη υπομίσθωσης (στο εξής «ιδιοκτήτες»), καθώς και σε επισκέπτες/χρήστες που ενδιαφέρονται για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους και συμφωνίες αυτής. Συνεπώς, οι παρεχόμενες από την ιστοσελίδα υπηρεσίες περιορίζονται στη διαμεσολάβηση μεταξύ ιδιοκτητών ακινήτων και επισκεπτών/χρηστών.

Οι υπηρεσίες της ιστοσελίδας απευθύνονται σε επισκέπτες/χρήστες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού της ιστοσελίδας, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών αυτής και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση (“download”)», μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά η περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της επιχείρησης.
Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό Η/Υ (ηλεκτρονικό υπολογιστή) για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.
Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του διαδικτύου όσο και ισχυόντων νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα παραπάνω ζητήματα. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση, η ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας.

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγει η ιστοσελίδα είναι τα ακόλουθα:

  • Ονοματεπώνυμο και όνομα χρήστη (username)
  • Ε-mail
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας
  • Πλήρη διεύθυνση (χώρα, πόλη, οδός, αριθμός, Τ.Κ.)

Οι επισκέπτες/χρήστες κατά την εγγραφή τους και τη δημιουργία του ατομικού τους προφίλ, υποχρεούνται να δηλώνουν τα ακριβή στοιχεία τους, προκειμένου η επιχείρηση να είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί τους. Αν κάποιος επισκέπτης/χρήστης διαπιστώσει παραβίαση του προφίλ του, οφείλει να το αναφέρει πάραυτα στην επιχείρηση και διαχειρίστρια της ιστοσελίδας. Περαιτέρω, η επιχείρηση δεν είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των δηλωθέντων στοιχείων των επισκεπτών/χρηστών και δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που τα παραπάνω στοιχεία δεν είναι ακριβή ή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τα παραπάνω δηλωθέντα στοιχεία ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο, στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Η ιστοσελίδα διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της.

Ειδικότερα, αναφορικά με τα μηνύματα, η ιστοσελίδα δύναται να καταγράφει τα μηνύματα που αποστέλλονται από τους χρήστες/επισκέπτες με σκοπό να εξακριβώσει την ύπαρξη ή όχι παραβάσεων των όρων της παρούσης, αλλά σε καμία περίπτωση δε δύναται να γνωστοποιήσει το περιεχόμενό τους σε τρίτους.

Επιπλέον, στην περίπτωση των «δεσμών» προς άλλους δικτυακούς τόπους, η ιστοσελίδα δεν ευθύνεται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί εφαρμόζουν. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο χρήστης/επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα, αφού επικοινωνήσει με την επιχείρηση και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του.

 

ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ/ ΧΡΗΣΤΗ

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλέσει σε αυτήν από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών.

 

Περιορισμός ευθύνης δικτυακού τόπου – ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

Το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας διατίθεται «ως έχει» και η  επιχείρηση δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή μη, σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλότητα του περιεχομένου αυτού  για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό. Η επιχείρηση, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων της ιστοσελίδας, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων. Επιπλέον, η επιχείρηση δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται ή ότι θα δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της τίθενται. Ομοίως η δεν εγγυάται ότι η παρούσα ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές (“servers”) μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών/ χρηστών παρέχονται χωρίς “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση η επιχείρηση.

 

“Δεσμοί” (links) προς άλλες ιστοσελίδες

Η ιστοσελίδα παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δικτυακούς τόπους τρίτων μέσα από κατάλληλους συνδέσμους (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών της ιστοσελίδας, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων από τον διαχειριστή της ιστοσελίδας, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν ο επισκέπτης/ χρήστης της ιστοσελίδας αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων της, κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.

 

“Δεσμοί” (links) προς τΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

“Δεσμοί” προς την παρούσα ιστοσελίδα επιτρέπονται.

 

ΚΡΙΤΙΚΕΣ – ΣΧΟΛΙΑ

Η ιστοσελίδα διατηρεί χώρο στον οποίο θα διατυπώνονται κριτικές – σχόλια, σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που τάσσονται. Οι επισκέπτες/χρήστες οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις. Η επιχείρηση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στον παραπάνω χώρο προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις. Οι επισκέπτες/χρήστες διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις τους. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει ή να αποβάλλει κάποιο επισκέπτη/χρήστη της σχετικής υπηρεσίας σε περίπτωση παράβασης των ανωτέρων όρων.

COOKIES

Η επιχείρηση μέσω της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών της ιστοσελίδας. Τα cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του επισκέπτη/χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως η παρούσα, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να επιτρέπουν τη συλλογή πολλαπλών επιλογών του επισκέπτη/χρήστη, και την αναγνώριση επισκεπτών/χρηστών και διευκολύνουν την πρόσβασή τους στην ιστοσελίδα, και επίσης συλλέγουν δεδομένα για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των επισκεπτών/χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Η επιχείρηση χρησιμοποιεί τα cookies για να παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας της.

 

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει από την παρούσα, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της ιστοσελίδας και του επισκέπτη/ χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών της και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Οι ιδιοκτήτες υποχρεούνται να περιγράφουν επαρκώς το προς μίσθωση ακίνητο. Σε περίπτωση που το ακίνητο δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή του ιδιοκτήτη, την ευθύνη φέρει ο τελευταίος όχι η επιχείρηση, η οποία σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για πράξεις ή παραλείψεις του ιδιοκτήτη.

Οι ιδιοκτήτες αναλαμβάνουν την υποχρέωση να υποδέχονται τους επισκέπτες/μισθωτές σε καθαρό χώρο. Το προς μίσθωση ακίνητο πρέπει να διαθέτει κατ’ ελάχιστον, καθαρά σεντόνια και λοιπά κλινοσκεπάσματα, πετσέτες μπάνιου και πετσέτες κουζίνας. Επίσης οι ιδιοκτήτες υποχρεούνται να εφοδιάζουν το ακίνητο με χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες και σαπούνι χεριών.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ/ΜΙΣΘΩΤΩΝ

Οι επισκέπτες/μισθωτές υποχρεούνται να ενημερώνουν εκ των προτέρων την επιχείρηση ή τον ιδιοκτήτη, όταν αυτό είναι πρόσφορο, για την ακριβή ώρα άφιξή τους ή για τυχόν αλλαγή σε αυτήν.

Οι επισκέπτες/μισθωτές υποχρεούνται κατά τη διαμονή τους στο ακίνητο να επιδεικνύουν κόσμια συμπεριφορά, να μην θορυβούν, να τηρούν τις ώρες κοινής ησυχίας και να μην προκαλούν κανένα εν γένει πρόβλημα στους κατοίκους των γειτονικών ακινήτων. Σε περίπτωση που οι επισκέπτες/χρήστες δεν τηρούν τα παραπάνω, ο ιδιοκτήτης δικαιούται να ζητήσει την αποχώρησή τους, χωρίς υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

Οι επισκέπτες/μισθωτές υποχρεούνται να παραδίδουν το ακίνητο στην κατάσταση που το παρέλαβαν. Σε περίπτωση που, με υπαιτιότητα των επισκεπτών/μισθωτών που διαμένουν στον ακίνητο, προκληθούν ζημίες σε αυτό, ή και μερική ή ολική καταστροφή αυτού, την αποκλειστική ευθύνη προς αποκατάσταση της βλάβης και πλήρη ικανοποίηση του ιδιοκτήτη, φέρει αποκλειστικά ο επισκέπτης/μισθωτής και όχι η επιχείρηση. Περαιτέρω αποζημίωσή του σύμφωνα με τις διατάξεις για τις αδικοπραξίες δεν αποκλείεται. Κατ’ εξαίρεση, η επιχείρηση αναλαμβάνει την αντικατάσταση μικροσυσκευών (όπως ενδεικτικά, βραστήρας, καφετιέρα, τοστιέρα, σεσουάρ) σε περίπτωση βλάβης ή καταστροφής τους με υπαιτιότητα του επισκέπτη/μισθωτή.

Οι επισκέπτες/μισθωτές υποχρεούνται να αναχωρούν κατά τη συμφωνηθείσα ημέρα και ώρα. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/μισθωτής παραμένει στο ακίνητο μετά το πέρας της προγραμματισμένης διαμονής του και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, ο τελευταίος υποχρεούται πάραυτα να ενημερώσει με κάθε πρόσφορο μέσο την επιχείρηση προκειμένου να επιβληθεί επιπλέον χρέωση, η οποία θα ισούται με την αρχικώς συμφωνηθείσα ημερήσια τιμή κράτησης για το συγκεκριμένο ακίνητο επί τις επιπλέον ημέρες παραμονής, ενώ περαιτέρω αποζημίωση σύμφωνα με τις διατάξεις για τις αδικοπραξίες δεν αποκλείεται.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης, η επιχείρηση επιστρέφει το 100% των χρημάτων, εφόσον ο επισκέπτης/μισθωτής προβεί σε ακύρωση τουλάχιστον είκοσι μία (21) ημέρες πριν από την προγραμματισμένη άφιξή. Εάν αυτός δεν προβεί σε ακύρωσή εντός είκοσι μία (21) ημερών πριν από την προγραμματισμένη άφιξή, οφείλει να καταβάλει μέχρι και το 50% του συνολικού κόστους της κράτησης.

Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/μισθωτής επιλέξει να διαμείνει στο ακίνητο λιγότερες ημέρες από τις ημέρες της προγραμματισμένης του κράτησης, θα πρέπει να προβεί σε ενημέρωση της επιχείρησης, μέσω της ιστοσελίδας, τουλάχιστον 21 ημέρες, προκειμένου να μην υπάρξει καμία επιβάρυνση. Εάν δεν προβεί σε έγκαιρη ενημέρωση, δηλαδή 21 ημέρες πριν, η επιχείρηση δικαιούται να παρακρατήσει ως αποζημίωση έως και το 50% της συμφωνημένης χρέωσης. Τέλος, σε περίπτωση μη εμφάνισης του επισκέπτη/μισθωτή, αυτός χρεώνεται το 100% της συμφωνημένης χρέωσης για την προγραμματισμένη κράτηση.

 

ΧΡΕΩΣΕΙΣ- ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ

Οι πληρωμές θα διενεργούνται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας πληρωμών PayPal, η οποία φέρει την αποκλειστική ευθύνη σχετικά με την ασφάλεια και το απόρρητο των συναλλαγών.

Η προμήθεια της επιχείρησης για της παρεχόμενες υπηρεσίες μέσω της παρούσας ιστοσελίδας θα προκύπτει από την παρακράτηση ποσοστού 20% από τον ιδιοκτήτη και 8% από τον επισκέπτη του ακινήτου επί της τελικώς διαμορφωθείσας χρέωσης. Στην τελική χρέωση περιλαμβάνεται Φ.Π.Α., όπως εκάστοτε ισχύει.

Το ποσό που αναλογεί στον ιδιοκτήτη του ακινήτου, θα μεταβιβάζεται σε αυτόν από την επιχείρηση εντός 24 ωρών από την άφιξη του επισκέπτη/μισθωτή, παρακρατώντας την προμήθειά της.

Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να προβεί οποτεδήποτε σε τροποποιήσεις, ακόμη και αναφορικά με τις χρεώσεις, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.